Cautare

19098 de rezultate pentru "papa francisc face declaratii uluitoare" (4.14 secunde)
Din pacate pentru Domnia Sa, in timpul campaniei electorale din 2004 a avut loc acea sincopa, pe cat de nefericita, pe atat de uluitoare, prin care renunta, aproape inexplicabil, la candidatura la functia de presedinte.
Ciudatenii peste ciudatenii, intr-o toamna care se dovedeste a fi teribil de frumoasa, chiar daca uluitoare pentru cei mai multi dintre noi.
Trecea de la comedie la drama cu o naturalete uluitoare. Pentru asta nu este indeajuns talentul. Pentru asta iti trebuie traire.
Florinel Coman a suferit o ruptura musculara uluitoare in meciul cu Dunajska Streda, de 18 centimetri, aproape nemaiintalnita in randul fotbalistilor.
Nu stiu ce o fi in capul meu, dar cand ii vad, mi-i imaginez ca pe niste absolventi ai unei uluitoare facultati, cea de smeherie, unde toca nu este aruncata dupa ultimul curs sau examen, ci in prima zi, cand se striga catalogul la inceput de ciclu parlamentar.
Imagini uluitoare surprinse pe Drumul Judetean 244 D in Vaslui! Drumarii veniti sa inlature poleiul au ajuns sa se ia la bataie cu un consilier local care ii filma
In timp ce Rusia, lumea occidentala, Ucraina si Israel sunt macinate de conflicte, Beijingul isi construieste cea mai mare armata a Lumii.
Incontestabil, e o lege care nu face rau nimanui. Mult bine nu stiu daca o sa faca, dar nu face rau.
Papa Pius al VI-lea a declarat ca moartea individului este moartea creierului si nu stopul cardiac. ... Deosebirea dintre doi tenori care au aceeasi valoare o face creierul. - Se va putea face vreodata transplant de creier? ... Asta ma face sa nu-mi para rau ca am trecut prin etape grele.
Declaratii Traian Basescu:
Este cea a Republicii, care nu recunoaste niciun cult dar care, in acelasi timp, face ca aceste culte sa poata trai din plin, in Franta, in libertate.
Afirmatia primarului Francisc Boldea, din deschiderea evenimentului: ... O organizatie puternica si o echipa castigatoare cu siguranta vor face ca "USL pe locul 3 pe buletinul de vot sa ocupe locul 1 la alegerile din 9 decembrie 2012!", ne-a declarat senatorul Ilie Sarbu.
xxx Cartea Scoala Zeilor - Stefano Elio D Anna face parte din categoria Dezvoltare Spirituala a librariei online Libris.ro si este scrisa de Stefano Elio D`Anna. Cartea a fost publicata la editura ELENA FRANCISC PUBLISHING.
Cu toate ca nu se poate face un inventar cu date concludente, potrivit informatiilor detinute de conducerea Directiei Agricole Satu Mare, aproximativ 5.000 de hectare de terenuri agricole au fost cumparate ori arendate de cetateni straini pe teritoriul judetului Satu Mare.
Din delegatie va face parte si fostul director general al Romgaz, Francisc Toth, despre care Piteiu spune ca va ocupa o functie in companie.
Francisc Iosif Rainer, intoarcere pe celalalt sens al Sos. ... Punctele de predare/primire a stafetei se va face in urmatoarele puncte:
5, iar in 1963 joaca in comedia regizorului Geo Zaizescu Un suras in plina vara, unde alaturi de tanara si frumoasa actrita Florina Luican, se face remarcat atat de critici, cat si de public.
Ziua de 4 octombrie nu a fost aleasa intamplator, fiind data la care a fost canonizat protectorul animalelor, Sfantul Francisc de Assisi (1181/1182-1226).
Pentru noi, subsemnatii HoriaTurcanu si Elena Francisc, face parte din Calatoria Inimii si din drumul nostru. Este o carte care dubleaza experienta directa a ceea ce suntem cu adevarat, o carte fara de care noi nu am fi fost ceea ce suntem, iar Calatoria Inimii nu ar fi existat.
Liderul PSD, Mircea Geoana a precizat, la inceputul acestei saptamani, ca in sedinta BPN s-a decis sa se interzica presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, si vicepresedintilor Victor Ponta si Vasile Dancu sa mai faca declaratii presei pe subiectul conflictului dintre ei, sub sanctiunile prevazute de Statutul PSD.
google-analytics.com